Προστατευτικό Δίχτυ Πισίνας στην Κύπρο και Ελλάδα

Cyprus and Greece swimming pool safety nets

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΧΤΥ ΠΙΣΙΝΑΣ; Το προστατευτικό δίχτυ πισίνας είναι ένας λειτουργικός και ασφαλής τρόπος προφύλαξης, τον οποίο προτιμούν πολλοί γονείς. Αποτελείται από ένα ειδικά κατασκευασμένο δίχτυ, του οποίου το τελικό σχήμα διαμορφώνεται επιτόπου ανάλογα με το σχήμα της πισίνας σας. Το δίχτυ στερεώνεται στην περίμετρο της πισίνας με αγκίστρια και γάντζους και έπειτα εξασκείται πίεση στο δίχτυ ώστε αυτό να τεντωθεί.

Οι συρματένιες τρύπες από τις οποίες αποτελείται το δίχτυ είναι μοναδικά φτιαγμένες έτσι ώστε να είναι πολύ μικρές για να περάσει το κεφάλι ενός παιδιού από μέσα τους και πολύ μεγάλες για να πατήσει ένα παιδί πάνω τους ή να παίξει πάνω σ' αυτές. Και επειδή το δίχτυ είναι στερεωμένο στην επιφάνεια της πισίνας τα παιδιά δεν μπορούν να περάσουν κάτω από το δίχτυ. Έτσι έχουμε μία ασφαλή προφύλαξη - μία προφύλαξη, η οποία εμποδίζει απόλυτα τα μικρά παιδιά να εισέλθουν στην πισίνα. Ένας ενήλικας μπορεί να μετακινήσει το δίχτυ από την πισίνα, αλλά σε γενικές γραμμές όχι ένα παιδί κάτω των 12 ετών.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΧΤΥ ΠΙΣΙΝΑΣ; Στη μέση του διχτύου υπάρχει ένα Σύστημα Κεντρικού Τεντώματος (ΣΚΤ). Χρησιμοποιώντας το σε συνδυασμό με μια τροχαλία και δύο γραμμές ελέγχου, το ΣΚΤ επιτρέπει την απελευθέρωση της πίεσης πριν το μετακινήσετε για να κολυμπήσετε -  και την επαναφορά της μετά την τοποθέτηση του διχτύου και πάλι στην πισίνα.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΧΤΥ ΠΙΣΙΝΑΣ;

  • Είναι χρώματος μπλε για να είναι αισθητικά όμορφο και να ταιριάζει απόλυτα με το περιβάλλον της πισίνας
  • Το δίχτυ μπορεί να αφαιρεθεί από μια πισίνα μετρίων διαστάσεων σε διάστημα 3-4 λεπτών και να επανατοποθετηθεί σε 5-7 λεπτά, δηλαδή σε πολύ λιγότερο χρόνο από τα 20-30 λεπτά που είναι απαραίτητα για κάθε πράξη με το προστατευτικό κάλυμμα πισίνας.
  • Το προστατευτικό δίχτυ πισίνας δεν παρεμποδίζει τη θέα προς την πισίνα σας με τον τρόπο που γίνεται με το προστατευτικό κάλυμμα πισίνας ... και επίσης επιτρέπει στις ζεστές ακτίνες του ήλιου να 'περνούν διαμέσου του'.
  • Το προστατευτικό δίχτυ πισίνας μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε μια ξύλινη επιφάνεια πισίνας - μια επιφάνεια, στην οποία δεν είναι δυνατή η χρήση κάποιων συγκεκριμένων μεθόδων προστασίας της πισίνας.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΧΤΥΟΥ ΠΙΣΙΝΑΣ;
Για τη σωστή λειτουργία ενός διχτύου ως προϊόντος προστασίας της πισίνας απαιτείται πάνω απ' όλα πειθαρχία. Για το λόγο αυτό πρέπει να επανατοποθετείτε το δίχτυ στην πισίνα μόλις τελειώσετε το κολύμπι ... ασχέτως αν σκοπεύετε να ξαναχρησιμοποιήσετε την πισίνα μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

Το προστατευτικό δίχτυ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πισίνες, στις οποίες το νερό ξεχυλίζει διαρκώς (overflow pools) και (με κάποιες εξαιρέσεις) σε πισίνες τεραστίων διαστάσεων (infinity pools)

ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΧΤΥΟΥ ΠΙΣΙΝΑΣ; Η εγκατάσταση του προστατευτικού διχτύου πισίνας συμπεριλαμβάνει το δίχτυ, το ΣΚΤ, τις γραμμές ελέγχου, την τροχαλία, τη συσκευή τυλίγματος, τα αγκίστρια και τους γάντζους, το εξειδικευμένο προσωπικό (κανονικά 15-20 άτομα-ώρες) και το ΦΠΑ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Τα προστατευτικό δίχτυ πισίνας που σας προσφέρουμε είναι μοναδικό όσον αφορά το σχεδιασμό του προϊόντος, τη λεπτομέρεια κατασκευής και την ποιότητα των κομματιών από τα οποία είναι κατασκευασμένο. Κατ΄ακρίβεια είναι τόσο καλά ώστε είναι κατοχυρωμένα με το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας. Τόσο καλά μάλιστα ώστε έχουν πωληθεί εκατοντάδες χιλιάδες απ΄αυτά σε διάστημα πολλών ετών χωρίς να έχει καταγραφεί οποιοδήποτε περιστατικό θανάτου.

Τα επιτυχή ποιοτικά προϊόντα οδηγούν αναπόφευκτα και στη δημιουργία φθηνών απομιμήσεων. Το προστατευτικό δίχτυ πισίνας δεν αποτελεί εξαίρεση σ΄αυτό. Η πιο επιτήδιοι κατασκευαστές μπαίνουν σε δράση, αλλάζουν το σχέδιο του ΣΚΤ, μειώνουν την ποιότητα των προϊόντων ... και έπειτα πλασάρουν το τελικό αποτέλεσμα σαν "σχεδόν πανομοιότυπο". Υπάρχουν πολλά δίχτυα στην αγορά αμφισβητούμενης προέλευσης. Έτσι εάν κάποια άλλα δίχτυα φαίνονται όμοια με τα δικά μας - ή ακόμα και αν ο πωλητής σας διαβεβαιώνει ότι είναι ίδια -  με μεγάλη πιθανότητα κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει !

Και η ιστορία δεν τελειώνει εκεί!  Όταν γίνει η εγκατάσταση ενός διχτύου κατώτερης ποιότητας χρησιμοποιώντας φθηνό, μη πεπειραμένο προσωπικό, έχετε ένα προϊόν του οποίου η λειτουργικότητα είναι υπό αμφισβήτηση.  Για το λόγο αυτό παραθέτουμε πιο κάτω κατάλογο με 5 σημεία, ο οποίος θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε το δικό μας προστατευτικό δίχτυ πισίνας από πιθανόν επικίνδυνες 'απομιμήσεις':

  • Ο σπάγγος που χρησιμοποιείται  για την κατασκευή του προστατευτικού μας διχτύου είναι από πολυαιθυλένιο (pre-shrunk, UV-resistant). Το πιο σημαντικό είναι ότι αποτελείται από ένα πυρήνα από δεκάκλωνο νάυλον λεπτό νήμα.  Όλοι γνωρίζουμε πόσο ανθεκτικό είναι το νάυλον ... και είναι ο πυρήνας αυτός από νάυλον που δίνει στο σπάγγο - και στη συνέπεια στο προστατευτικό μας δίχτυ - τη δύναμη και την ανθεκτικότητά του.
  • Ίσως να σας φανεί δύσκολο να το πιστέψετε αλλά τα προστατευτικά δίχτυα κατώτερης ποιότητας δεν έχουν πυρήνα από νάυλον. Το μπλε περικάλυμμα θα είναι εντελώς άδειο! Όταν θα έρθουμε να εξετάσουμε την πισίνα σας παρακαλώ να μας ζητήσετε να σας δείξουμε το σπάγγο του διχτύου με τον πυρήνα από δεκάκλωνο νάυλον λεπτό νήμα καθώςεπίσης και αυτόν ενός διχτύου κατώτερης ποιότητας.
  • Αφού σχεδιάσουμε την περίμετρο του διχτύου να εφαρμόζει στην πισίνα σας, ξοδεύουμε αρκετές ώρες ενισχύοντας και δένοντας το δίχτυ με ακόμα δύο "σειρές" από σπάγγους. Αυτό σημαίνει ότι η εξωτερική πλευρά των διχτύων μας έχει τριπλό πάχος, έτσι ώστε να είναι και τριπλά δυνατή. Αυτό μπορεί να συγκριθεί με το μονή λωρίδα περιμέτρου που έχουν τα δίχτυα κατώτερης ποιότητας.
  • Λόγω του ότι το ΣΚΤ έχει λάβει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και δεν μπορεί να αντιγραφεί, τα προστατευτικά δίχτυα κατώτερης ποιότητας χρησιμοποιούν κάποιες αναπληρωματικές συσκευές τεντώματος στο μέσω του διχτύου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην τεντώνεται αρκετά το δίχτυ. Έχουμε δει δίχτυα κατώτερης ποιότητας όπου ένα μικρό παιδάκι κατάφερε να μετακινήσει το δίχτυ από τους γάντζους με λίγη ή καθόλου προσπάθεια. Επίσης έχουμε δει δίχτυα που είναι τόσο λίγο τεντωμένα ώστε χρειάζεται ένα πλαστικό εξάρτημα στο μέσω του ΣΚΤ για να τα κρατάει έξω από το νερό!
  • Σε αντίθεση με τα δικά μας προστατευτικά δίχτυα πισίνας, τα προστατευτικά δίχτυα πισίνας κατώτερης ποιότητας δεν προσφέρονται με  τη συσκευή τυλίγματος για να διπλώνετε το δίχτυ σας όταν το απομακρύνετε από την πισίνα για να κολυμπήσετε.
  • Τιμή. Εάν η προσφορά που σας έγινε σας φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, τότε πιθανότατα και είναι. Στη ζωή παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Η ασφάλεια του παιδιού σας είναι ένα σημείο όπου δεν διαπραγματεύεστε το θέμα της ποιότητας.


ΤΕΛΙΚΑ:
Τα δικά μας προστατευτικά δίχτυα πισίνας είναι τα καλύτερα στην αγορά. Βασίζουμε το καλό μας όνομα  στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και στην πολύ ψηλή ποιότητα εγκατάστασης. Τώρα ρίξτε μια ματιά στις Φωτογραφίες μας όπου μπορείτε να δείτε εικόνες εγκαταστάσεων προστατευτικού διχτύου σ΄όλη την Κύπρο. Παρακολουθείστε επίσης το Φιλμάκι μας, το οποίο δείχνει την ταχύτητα και την ευκολία με την οποία ένας ενήλικας μπορεί  να αφαιρέσει και να αντικαταστήσει το Προστατευτικό Δίχτυ Πισίνας.

ΕΓΓΥΗΣΗ: Τα προστατευτικά μας δίχτυα πισίνας έχουν εγγύηση για 5 χρόνια.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: Ευχαρίστως αποστέλλουμε τις δικές σας παραγγελίες προστατευτικού διχτύου πισίνας σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου. Παρακαλώ ζητήστε να σας δώσουμε τιμές.

ΠΛΗΡΩΜΗ: Ευχαρίστως δεχόμαστε πληρωμή με πιστωτικές κάρτες Visa και MasterCard, καθώς και Κυπριακές επιταγές και τραπεζικά εμβάσματα.